Om AIS

I 1984 hadde innehaver sitt første kurs i Termisk sprøyting ved Svenska Carbidkontoret (Castolin) i Gøteborg. I 1991 ble Aamo SlitasjeService etablert med arbeidsområde innen korrosjon og slitasje for industri. Nye medeiere i firmaet forandret driftsformen med det resultat at AIS, Aamo Industri Service ble etablert i 2005. Med over 25 års erfaring på bedrifter innen forskning og utvikling samt produksjon av belegg for overflatebehandling mot korrosjon og slitasje vil vi sammen med kunders erfaring kunne bidra positivt når det gjelder vedlikeholds og driftsmessige fordeler, både teknisk og økonomisk.

Forruten å tilby ferdig bearbeidede komponenter er firmaet også leverandør av alt innen sveis, termisk sprøyting, slip, kompositter for metall og betong, tetninger og pakninger, støpte keramiske komponenter og pumper. AIS representerer kjente leverandører av produkter med høy kvalitet og gunstige priser.
Firmaet er registrert i idylliske Nissedal kommune og holder til i lokaler sammen med H.R. Sollid Sveiseverksted, midt mellom Treungen og Vrådal.